Vaskcyklus på opvaskemaskinen afsluttes ikke, eller tager for lang tid

Vaskcyklus på opvaskemaskinen afsluttes ikke, eller tager for lang tid

Din opvaskemaskine fungerer, men den stopper ikke. Normalt er der noget galt, hvis dette sker. Der skal sandsynligvis udskiftes en del. Hvilke dele kan være skyld i, at din opvaskemaskine fortsætter med at køre for længe?

Vandopvarmningscyklus

Når vandet er fyldt i maskinen, bliver det opvarmet. Maskinen kører ikke under denne opvarmning. Det næste trin i cyklussen begynder enten når vandtemperaturen er nået eller efter en indstillet tidsforsinkelse. Hvis vandet ikke kan nå den rigtige temperatur, fordi enten varmelegemet eller termostaten er defekt, vil cyklussen ikke fortsætte. Hvis disse dele bliver repareret, vil også "cyklusproblemet" blive løst.

Timer

Hvis der ikke kan findes en anden årsag, og maskinen bliver ved med at gøre det samme, er timeren sandsynligvis defekt, selvom dette sjældent sker. En opvaskemaskines timer kan ikke repareres, den skal derfor udskiftes.

For lang tid

Hvis vandet ikke varmes tilstrækkeligt hurtigt op, vil cyklussen tage længere tid. Reparation af termostaten eller varmeenheden er nødvendig. Der er maskiner, der måler graden af forurening i vandet, så cyklussen kan tage længere tid ved ekstra beskidt service eller ekstern forurening.

Når du har fundet årsagen og problemet viser sig at skyldes en defekt del, kan du bestille de nødvendige opvaskemaskine reservedele direkte her. Til enhver opvaskemaskine mærke har vi de passende dele såsom Miele opvaskemaskinereservedele eller Pelgrim opvaskemaskinereservedele.