Ovn Fejlkoder | Zanussi

Din Zanussi ovn viser heldigvis en fejlkode eller fejlmeddelelse, så du muligvis kan finde ud af, hvad problemet er. Men ja, hvor var den bog nu henne? Hvad betyder den kode nu? Vi giver dig en oversigt over vigtige fejlkoder, som en Zanussi ovn kunne vise.

Zanussi ovn fejlkoder

Fejlkode    

Defekt eller meddelelse

F0

Ovnen kan ikke afspille en alarm. Udskift hovedstyringskortet for at løse dette problem.

F1

Der er et problem med låsen på døren. Problemet er normalt strømtilførslen hertil.

F2

Der er et problem med VN-Lock. Problemet er normalt strømtilførslen hertil.

F3

Ovnen opdagede en fejl under selvtesten. Hvis denne sikkerhedsforanstaltning tages fejlagtigt, skal du slukke apparatet i et par minutter og derefter tænde det igen.

F4

Temperatursensoren viser en fejl. Dette kan også betyde et problem med kommunikationen med kontrolkortet.

F5

Relæet sidder fast. Udskift hovedstyringskortet for at løse dette problem.

F6

Der opdages en for høj temperatur på strømforsyningen. Kontrollér, om ovnens strømforsyning er korrekt installeret. Hvis ja, kontroller ovnens ventilationssystem.

F7

Der er konstateret en fejl med polariteten på strømmen. I dette tilfælde er ledningsforbindelsen muligvis forkert tilsluttet.

F8

Strømforsyningen til grænsefladen har konstateret en defekt. Kontrollér ledningsforbindelsen. Det kan være nødvendigt at udskifte hovedstyringskortet for at løse dette problem.

F9

Processoren har nulstillet sig selv. Sluk apparatet i et par minutter og derefter tænd det igen.Hvis problemet kan løses med udskiftning eller reserve ovndele fra Zanussi, kan du nemt bestille dem her.