Støvsuger reparation rådgivning

Med din støvsuger kan du holde huset rent og ryddeligt. Det er irriterende, når der er problemer med det, f.eks. hvis det ikke fungerer korrekt eller spreder dårlig lugt. At købe en ny støvsuger er ikke kun dårligt for miljøet, men også dyrt. Med nogle af rådene nedenfor kan du spare mange penge og have mere glæde af din støvsuger.

Udskiftning af reservedel

Skal der udskiftes noget? Så kan du bestille de nødvendige støvsuger reservedele hos os.Udskiftning af indvendig cylinder (video)

Vi viser dig på få enkle trin, hvordan du udskifter en beskadiget eller brækket indvendig cylinder i en (teleskop) støvsugerstang. Denne reparation kan du nemt udføre selv på få minutter:

Læs mere...Udskiftning af trykknap (video)

Trykknappen på en støvsugers teleskopstang er super praktisk til at justere stangens længde. Men den kan selvfølgelig altid gå i stykker. Vi viser i en kort instruktionsvideo, hvordan du nemt udskifter denne del selv:

Læs mere...Udskiftning af pistolgreb og skyder (video)

På få enkle trin viser vi, hvordan du udskifter pistolgrebet på en støvsuger samt skifter luftventil (skyderklep):

Læs mere...Udskiftning af svinghjul (video)

Udskiftning af et ødelagt eller beskadiget hjul på en støvsuger er heldigvis en meget nem reparation. Vi viser i denne instruktionsvideo, hvordan du nemt udfører denne hurtige reparation selv:

Læs mere...Udskiftning af støvsugerpose og filter (video)

Selvom mange mennesker synes, at det er en af de nemmeste opgaver i og omkring huset, får vi alligevel flere spørgsmål end man skulle tro om, hvordan man udskifter en støvsugerpose og støvsugerfilter. Derfor har vi lavet en praktisk instruktionsvideo i nogle få enkle trin:

Læs mere...Støvsuger lugter

Det sidste du ønsker, når du rengør huset, er, at din støvsuger spreder en ubehagelig lugt. Her er nogle nyttige tips til at få din støvsuger til at stoppe med at lugte:

Læs mere...Typer af støvsugere

Vedligehold ogd og reparation varierer meget afhængigt af støvsugerens type. Men hvad er der egentlig for forskellige typer støvsugere? De fleste støvsugere kan kategoriseres i følgende kategorier:

Læs mere...