Udskiftning af støvsugertrykknap

Trykknap på teleskoprør

Nogle typer støvsugere har en såkaldt teleskoprør. Dette støvsugerstang kan justeres i længden. Ekstremt praktisk, når du nogle gange har brug for en kortere, nogle gange en længere stang til støvsugning. Især nyere modeller af teleskoprør har en praktisk trykknap, så du nemt kan låse teleskoprøret op, så det kan skubbes ind eller trækkes ud.

Udskift trykknappen selv

Det er selvfølgelig meget irriterende, hvis denne praktiske knap knækker. Det sker desværre ofte. I sådanne tilfælde er det ikke nødvendigt at købe en helt ny teleskoprør, for ofte kan du blot udskifte støvsugerstangs trykknap. Vi viser i den følgende instruktionsvideo i få enkle trin, hvordan du selv udfører denne hurtige reparation med få tekniske færdigheder.

Instruktionsvideo: Udskiftning af pistolgreb og skydeknap på en støvsuger

  • Reparationstid: Cirka 5 minutter

  • Sværhedsgrad: Hurtig reparation

Nødvendigt værktøj:

  • Skruetrækker

Udskiftning af støvsugerstangs trykknap i få trin:

  1. Fjern det gamle hus, hvis det stadig er på, således at kun trykknapfæstningen stadig er på støvsugerstangen. Brug en flad skruetrækker til dette;

  2. Trykknappen består af forskellige dele. Der er også en lille vippe og en fjeder. Start med at sætte denne vippe og fjeder på plads på støvsugerstangen;

  3. Sæt først den nye knap i (ny) huset;

  4. Den nye trykknap kan derefter let klikkes på det nødvendige sted. Vær opmærksom på, at knappen selv er over vippen (og fjederen). Ellers fungerer denne del naturligvis ikke efter installationen.

  5. Reparationen er færdig, og din støvsuger har fået en helt ny støvsugerstangs trykknap og er klar til brug igen.

Støvsuger trykknap i vores webshop

Naturligvis kan vi som den mest komplette reservedelsbutik på internettet levere stort set alle almindeligt forekommende støvsugerstænger, trykknapper og andre reservedele til din støvsuger.

  • Er du på udkig efter den rigtige trykknap til din støvsuger? Klik her!

  • Foretrækker du alligevel en helt ny teleskoprør til din støvsuger? Klik her!