Tørretumbler reparation råd

Tørretumbler reparation råd

Nedenfor finder du forskellige almindelige problemer med en tørretumbler. For hvert problem vil der blive forklaret, hvilke forskellige årsager der kan være. Når du ved hvad der er galt og hvordan du løser det, kan du bestille dine nødvendige tørretumbler reservedele her.Skift tørretumbler dørkrog (video)

Uden en god dørkrog vil tørretumblerens dør naturligvis ikke lukke ordentligt, og apparatet vil derfor ikke fungere korrekt. Denne dørkrog kan udskiftes, hvis den er brækket. Vi viser på få enkle trin, hvordan du kan udskifte den med en ny.

Læs mere...Skift tørretumbler spændehjul (video)

Spændehjulet er en simpel men afgørende del på indersiden af motoren på din tørretumbler. Snoren løber af akslen på ingen tid, hvis spændehjulet ikke er til stede. Vi viser dig trin for trin hvordan du nemt udskifter det, hvis det er nødvendigt.

Læs mere...Skift tørretumbler vifte (video)

Viften på bagsiden af tørretumbleren kan altid få problemer. Selvom det er en dyr fornøjelse med en montør, kan du meget let udskifte denne del selv. Vi viser dig trin for trin hvordan du nemt udskifter den.

Læs mere...Skift tørretumbler kulbørste (jordforbindelse) (video)

Desværre er kulbørsten på en tørretumbler en del der slides regelmæssigt, men som er nem at udskifte. Vi viser dig trin for trin hvordan du nemt udskifter den, inklusive jordforbindelse.

Læs mere...Skift tørretumbler rem (video)

Hvis remmen på din tørretumbler er brækket, vil tromlen ikke dreje rundt. Vi viser dig trin for trin hvordan du nemt udskifter den i tilfælde af nødsituation.

Læs mere...Fejlkoder Zanussi tørretumbler

Har du en tørretumbler fra mærket Zanussi som viser en fejlkode? Vi har her samlet alle fejlkoder med deres betydning, så du ved hvad der er galt.

Læs mere...Skift tørretumbler varmeelement (video)

Varmeelementet er en af de mest afgørende dele af din tørretumbler. Vi viser dig trin for trin hvordan det nemt kan udskiftes, hvis det er nødvendigt.

Læs mere...Tørretumbler gør intet

En tørretumbler der ikke virker kan have forskellige årsager. Det kan skyldes strømafbrydelse, varmeelement, dørkontakt, termisk sikring eller ledningsbrud.

Læs mere...Tørretumbler varmer ikke

En tørretumbler der ikke varmer kan have forskellige årsager. Det kan skyldes varmeelement, termostat, relæ eller ledningsbrud.

Læs mere...Tromlen i tørretumbleren drejer ikke

En tromle der slet ikke drejer kan skyldes transmissionen eller dørlåsen.

Læs mere...Tørretumbleren kører for langsomt

Hvis processen tager mere end 45-60 minutter, kan du kontrollere din tørretumbler på flere punkter.

Læs mere...Tørretumbleren overtørrer

Årsagen til overophedning kan være en defekt termostat, der skal udskiftes, eller ophobning af støv i afløbet, som skal renses.

Læs mere...Tørretumblermotor kører konstant

En årsag til at motoren bliver ved med at køre kan være en tilstoppet afløb.

Læs mere...Tørretumbleren laver meget støj

En tørretumbler der laver meget støj kan have forskellige årsager.

Læs mere...Lys i tørretumbleren virker ikke

Hvis din tørretumbler har indvendig belysning, er det sandsynligvis en standard 40 watt pære, der skal udskiftes, hvis den er defekt.

Læs mere...Tøj der kommer ud af tørretumbleren lugter dårligt

Hvis filteret ikke bliver renset regelmæssigt, kan der opstå små brande, der forårsager en dårlig lugt i tromlen.

Læs mere...Tøj der kommer ud af tørretumbleren er krøllet og med mærker

Det er ikke ualmindeligt, at tøj kommer ud af tørretumbleren med mærker. Dette kan have forskellige årsager.

Læs mere...


Når du har fundet årsagen og problemet viser sig at være forårsaget af en defekt reservedel, kan du bestille de nødvendige tørretumbler reservedele her. Også for eksempel Siemens tørretumbler reservedele.