Tøj fra tørretumbler er blevet drejet og har aftryk

Så er tøjet tørt igen. Men når du tager det ud, ser du at tøjet er helt drejet, krøllet eller har aftryk. For søren! Hvad kan årsagen være?

Skærm

Maskinen kan have en fleksibel skærm bag tromlen, hvis den er i stykker eller mangler helt, kan tøjet komme i klemme mellem tromlen og tørretumbleren. Udskiftning er nødvendig for at undgå yderligere skade.

Styrehjul

Hvis styrehjulene til støtte for bagsiden af tromlen er slidte, kan tromlen sænke sig og tøjet kan komme i klemme mellem tromlen og tørretumbleren. Hele sættet af hjul skal udskiftes.

Geleddet

Den plastik- eller nylongelede for at støtte forsiden af tromlen kan være slidt, hvilket skaber plads ved tromlen, hvor tøj kan komme i klemme. Udskiftning af geleddet løser dette problem.

Manchet

Mange tørretumblere har en manchet på forsiden af tromlen, denne kan være slidt eller ødelagt. For at forhindre at tøj kommer i klemme mellem tromlen og tørretumbleren, skal manchetten udskiftes.

Hvis du har fundet årsagen og problemet viser sig at være forårsaget af en defekt del, kan du her bestille de nødvendige tørretumbler reservedele direkte.