Tørretumbler gør ingenting

Problem! Alle dine vasketøj er netop sat i tørretumbleren, men den gør ingenting. Det er selvfølgelig ikke meningen. Hvad kan du kontrollere for at finde ud af årsagen?

Strømforsyning

Tjek om stikket er i stikkontakten, tjek sikringen i målerskabet. Tørretumbleren kan også have 1 eller 2 sikringer, tjek disse.

Opvarmningselement

Tørretumblerens opvarmningselement kan brænde ud uden at sikringen beskadiges. Elementet er en spiral af speciel tråd. Det kan måles med en Ohm meter. Ingen strøm betyder udskiftning af elementet, reparation er ikke mulig.

Dørbryder

Hvis dørbryderen er ødelagt, vil maskinen af sikkerhedsmæssige årsager ikke fungere. Bryderen skal udskiftes, den sidder i tørretumbleren ved rammen af døren, det kan være nødvendigt at fjerne enten toppen eller forsiden af ​​maskinen for at nå denne del.

Termisk sikring

Mange tørretumblere har en termisk sikring. Sikringen befinder sig normalt bag en panel på bagsiden, i en hvid plastikindpakning. Kontroller varmesystemet inden udskiftningen.

Elektriske ledninger

Både strømforsyningsledningen og indløbsledningen til tørretumbleren kan være brændt af. Udskiftning er nødvendig.

Når du har fundet årsagen og problemet viser sig at være forårsaget af en defekt del, kan du bestille dine nødvendige tørretumbler reservedele direkte her. Alt fra Miele tørretumbler reservedele til Siemens tørretumbler reservedele. Alt hos Fiyo.