Tørretumbler larmer meget

Hvis din tørretumbler laver ekstra meget støj - lad os bare sige: larmer - kan dette skyldes forskellige årsager. Nogle af dem kan løses ved at udskifte en del, men nogle gange kan du også løse problemet med en simpel rengøringsproces. Her er de mest almindelige årsager til støj i din tørretumbler:

tørretumbler larmer meget

Gelejehjul

Mange tørretumblere bruger hjul til at styre bagsiden af ​​tromlen, hvis disse er slidte, kan de lave meget støj. Ved udskiftning skal hele sættet udskiftes.

Remskive

Spændingen på drivremmen reguleres af en remskive, denne kan være slidt. Juster ikke denne, men udskift delen for at undgå gentagelse.

Gelede

Mange tørretumblere bruger plast- eller nylongelede på forsiden af ​​tromlen, disse kan være slidt. Hvis de er slidte, skal du udskifte hele den gelede for at undgå ubalance.

Trommeaksel

Nogle tørretumblere understøttes af en central aksel i stedet for styrehjul. Denne aksel kan være slidt, reparation er ikke en mulighed, udskiftning er derfor nødvendig.

Ventilator

Ventilatoren flytter luften langs varmeelementet gennem tromlen til udløbet. Vingerne på denne ventilator er normalt lavet af plastik og kan blive slidt. Inden udskiftning af ventilatoren, kontroller den for eventuel forurening, dette kan også være en årsag til unødvendig støj.