Udskiftning af kroge på tørretumler

Din tørretumblers dør lukker ikke ordentligt

Hvis din tørretumblers dør ikke vil lukke, er der som regel en nem årsag til dette. I næsten alle tilfælde vil det være på grund af en knækket krog. Når denne er knækket, kan låsehåndtaget på din tørretumblers dør ikke længere tage fat ordentligt, og derfor kan enheden ikke lukkes. De fleste tørretumblere er så sikrede, at hvis døren ikke kan lukkes, vil enheden ikke virke, så dette kan være en mere alvorlig fejl end det kan lyde.

Udskiftning af kroge er nemt selv at gøre!

Heldigvis er udskiftning af kroge på din tørretumbler en lille og meget enkel opgave. Du kan gøre det helt selv! Vi viser i videoen nedenfor i nogle få trin, hvordan du udfører denne reparation, så du bare kan bruge din pålidelige tørretumbler igen. Så begynd med det samme at finde den rigtige krog eller andre reservedele til din tørretumbler. Fra Miele tørretumbler reservedele til Whirlpool. Du finder alt hos Fiyo.

Instruktionsvideo: Udskiftning af kroge på en tørretumbler

  • Reparationstid: cirka 5 minutter

  • Sværhedsgrad: nem

Nødvendigt værktøj:

  • Skruetrækker.

Udskiftning af kroge på din tørretumbler

  1. Åbn døren på din tørretumbler;

  2. Du finder krogen på midten af den højre side af din åbnede dør. Du vil straks se, om den er knækket eller ej;

  3. Er det virkelig krogen, der er knækket? Denne er fastgjort med en lille clips. Du kan nemt klikke den løs fra døren med en skruetrækker;

  4. Den nye krog kan du nemt klikke fast på samme sted. Prøv om døren igen lukker. Hvis ja, så er din tørretumbler klar til brug igen!

Tørretumblerkulbørsteafrystning i vores webshop

Naturligvis kan vi som den mest komplette reservedelsbutik på internettet levere næsten alle almindelige kroge samt andre reservedele og tilbehør til din tørretumbler.

  • Leder du efter den rigtige krog til din tørretumbler? Tryk her!