Efter centrifugering af vaskemaskine forbliver tøjet vådt


Efter centrifugering af vaskemaskine forbliver tøjet vådt

Efter centrifugering af vaskemaskine forbliver tøjet vådt

Din vaskemaskine har vasket og gennemført sin centrifugecyklus. Alligevel er dit tøj stadig vådt. Dette kan have forskellige årsager:

Motor kobling

For at kontrollere motoren, lad maskinen centrifugere og åbn derefter døren og se om tromlen stadig roterer. Hvis den gør det, er der intet galt, hvis ikke, kan det være et tegn på en slidt kobling, og det kan være nødvendigt med en større reparation. Det anbefales at søge hjælp fra en fagmand.

vaskemaskinens drivrem

Centrifugecyklus

Hvis der ikke centrifugeres med tilstrækkelig hastighed, kan tøjet forblive for vådt. Der kan være forskellige årsager hertil. Et nemt kontrollerbart problem er om maskinen har været overbelastet. En anden mulig årsag kan være en slidt drivrem. Det kan også være, at der er noget (tøj) mellem indre og ydre tromle.

Se alle vaskemaskinens drivremme

Afløb

Hvis vandet, der pumpes væk af maskinen, straks vender tilbage til tromlen, kan årsagen være, at afløbet, som maskinen er tilsluttet, ikke er tilstrækkeligt flow eller er tilstoppet. Kontroller dette. Det kan også være, at afløbsslangerne fra vaskemaskinen er for dybt nede i afløbet, træk dem lidt tilbage og kontroller pumpningen igen.

Få mere ud af din vaskemaskine

Hos Fiyo finder du alt til din vaskemaskine. Fra AEG til Zanussi, fra håndtag til sæbeskuffe;
med Fiyo har du det hele. Se hurtigt hvordan du får din vaskemaskine i topform igen.


Se alle reservedele og tilbehør til vaskemaskiner