Your search matches the best with this page. Not the case? Then go back to the search results.

Robotstøvsuger reservedele og tilbehør

Robotstøvsuger: Den seneste tilføjelse til støvsugerfamilien

Den første robotstøvsuger blev oprindeligt lanceret for cirka 20 år siden nu, i 1997. Den blev præsenteret på BBCs Tomorrow World. Maskinen brugte ultralydssensorer til at navigere rundt på gulve, opdage, hvornår beholderen var fuld, samt kunne lokalisere og docke til ladestationen, når det var nødvendigt.

Opkaldt efter et uddød leddyr, der søgte efter næring på havetbunden for at suge den op, var Trilobite-støvsugeren den første af de seneste i støvsugerfamilien.

I dag fortsætter robotstøvsugere med at vokse i popularitet, men hvorfor? Hvad er det egentlig, der gør en robotstøvsuger fantastisk?

Fantastisk til vedligeholdelse

Selvfølgelig er robotstøvsugeren stadig intet match for sine store fætre, men den kan være et rigtig nyttigt værktøj til at holde dit hjem rent i mellem støvsugningerne. Uanset om du religiøst støvsuger ugentligt, eller modvilligt tager en hurtig tur i dit hjem med støvsugeren, når nogen ved en sjælden lejlighed kommer på besøg, kan en robotstøvsuger hjælpe med at opsamle snavs og støv, der samler sig i mellemtiden, og holde dit hjem frisk og gøre din almindelige rengøring lettere og hurtigere.

Glem ikke kæledyret!

Denne vedligeholdelse går også hånd i hånd med at holde styr på dyrehår. Vi kender alle den enorme opgave med at holde dyrehår under kontrol, og en robotstøvsuger kan hjælpe med dette job, hvor den dagligt indsamler fællet pels. Og glem ikke, det kan give mulighed for at fange en fantastisk video af dit yndlingsdyr, der tager en tur på robotten.

Bare husk på, at filtrene og andre komponenter kan være meget sarte, tilstoppede eller endda let går i stykker, så sørg for at vedligeholde og udskifte dit, hvis din robotstøvsuger ofte beskæftiger sig med dyrehår.

Travlt!

Med nogle modeller, der endda kan styres via en smartphone-app, kan en robotstøvsuger være fantastisk til at spare tid. Planlæg rengøringen, mens du er på arbejde eller sover, og rengøringen udføres uden at koste dig dine dyrebare minutter.

For dem, der virkelig hader rengøring - eller bare har meget lidt tid - er du nu fri til at bruge tiden til at gøre de ting, du virkelig elsker, i stedet for at skulle støvsuge dit hjem i timevis.

Uafhængighed!

For dem, der kæmper med at komme rundt i hjemmet, uanset om det skyldes alder, sygdom eller handicap, kan en robotstøvsuger virkelig hjælpe, så den enkelte kan få rengøringen udført uden kæmpe indsats eller at skulle bede en anden om at gøre det.

En dyr investering

Selvfølgelig kan alle disse fantastiske fordele have en høj pris. Da nogle af robotstøvsugerne koster over 9000 kr., forstår vi, at din robotstøvsuger er en investering for fremtiden. Det er derfor, vi lagerfører en bred vifte af vedligeholdelsesdele, reservedele og vitale komponenter til din maskine.

et er vigtigt at passe på din lille rengøringsassistent, så ignorer ikke små problemer, der kan dukke op, og hvis noget går i stykker, skal du sørge for at udskifte det med det samme. Når du først er vant til at have en robotstøvsuger til at hjælpe dig rundt om i huset, vil du helt sikkert savne den lille maskine, hvis du lader den forfalde.

Bestil online hurtigt og sikkert

Fiyo har leveret dele og tilbehør til reparation, vedligeholdelse og brug af dine enheder i og omkring huset siden 1978. Vi pakker dine dele omhyggeligt og sender dem til den adresse, du ønsker. Du kan betale sikkert med stort set alle de almindelige elektroniske betalingsmetoder, såsom Master Card, Visa, Maestro og Paypal. Og hvis du ikke kan finde den vare, du leder efter, har vi oprettet et team af produkteksperter til at besvare dine spørgsmål eller hjælpe dig med at søge efter produktet. I nogle tilfælde kan vi også bestille produktet fra en af vores leverandører. Vi står til din rådighed, så kontakt os gerne med spørgsmål. Hos Fiyo tror vi på, at du kan gøre det. Du klarer det!