Your search matches the best with this page. Not the case? Then go back to the search results.

Rowenta reservedele

Rowenta

Som tysk producent af små husholdningsapparater tilbyder Rowenta en lang række produkter, der kombinerer enestående teknologisk ydeevne, raffineret design og en høj brugervenlighed. Rowenta har arbejdet i mere end 10 år med at udvikle miljøintelligente produkter og har dannet et partnerskab med WWF for at placere øko-design i spidsen for sin innovationsproces.

Hvilken Rowenta-enhed har du?

For at finde de rigtige dele til dit Rowenta-produkt i vores butik skal du kigge efter modelnummeret på din enhed. Dette nummer består af en kombination af tal og bogstaver, der normalt findes på typemærkaten/-pladen nederst eller på bagsiden eller i brugermanualen. Når du har fundet nummeret, skal du indtaste det i søgefeltet for at se de Rowenta-dele, der er kompatible med din enhed.

Hvis du har brug for mere hjælp til at finde din type eller modelnummer, kan du besøge vores guide til at finde dit typenummer til dit specifikke apparat.

Bestil online hurtigt og sikkert

Fiyo har leveret dele og tilbehør til reparation, vedligeholdelse og brug af dine apparater i og omkring huset siden 1978. Vi pakker dine dele omhyggeligt og sender dem til den adresse, du ønsker. Du kan betale sikkert med stort set alle de almindelige elektroniske betalingsmetoder, såsom Master Card, Visa, Maestro og Paypal. Og hvis du ikke kan finde den vare, du leder efter, har vi oprettet et team af produkteksperter til at besvare dine spørgsmål eller hjælpe dig med at søge efter produktet. I nogle tilfælde kan vi også bestille produktet fra en af vores leverandører. Vi står til din rådighed, så kontakt os gerne med spørgsmål. Hos Fiyo tror vi på, at du kan gøre det. Du klarer det!