Your search matches the best with this page. Not the case? Then go back to the search results.

Sebo reservedele

Vælg dit Sebo produkt

sebo brand logo

Sebo: Professionel rengøring i alle maskiner

Sebo er et mærke med støvsugere, der specielt er til fremstilling af støvsugere til både privat og kommerciel brug. Etableret i 1977 forsøgte to tyske ingeniører - Klaus Stein og Heinz Kaulig - at skabe en pålidelig, men højtydende kommerciel støvsuger.

Deres første model - SEBO 350 - var banebrydende. Den første kommercielle opretstående støvsuger med topslange og en hejsestang, der senere skulle blive standarden for husholdningsapparater.

Vidste du?

SEBO står for SEmigewerbliche BOdenpfledge. Dette er tysk for semi-kommerciel gulvpleje.


Da den blev frigivet, imponerede SEBO 350 med en slidstærk, kraftfuld motor, der kunne køre i op til 1000 timer. Støvsugeren blev hurtigt ekstremt populær i professionelle sektorer, idet det var i stand til at rengøre tæpper af enhver art og endda nå de vanskeligeste hjørner. Du vil snart se SEBO 350 på steder fra hospitaler til hoteller, blive den bedst sælgende kommercielle støvsuger i verden.

Nu godkendt af Allergy UK, har virksomheden ekspanderet til at producere sikre og effektive støvsugere af høj kvalitet til både de professionelle industrier og til folk derhjemme.


Din model

Selvfølgelig har SEBO nu utallige modeller, alle med forskellige designs, komponenter og specifikationer. Dette betyder, at der også er mange specifikke dele til hver model. Derfor skal du kende dit type (model) nummer for at sikre, at du bestiller de korrekte reservedele eller tilbehør. Dette er en unik kombination af bogstaver og tal, der er identifikatoren for din maskine.

Bestil online hurtigt og sikkert

Fiyo har leveret dele og tilbehør til reparation, vedligeholdelse og brug af dine enheder i og omkring huset siden 1978. Vi pakker dine dele omhyggeligt og sender dem til den adresse, du ønsker. Du kan betale sikkert med stort set alle de almindelige elektroniske betalingsmetoder, såsom Master Card, Visa, Maestro og Paypal. Og hvis du ikke kan finde den vare, du leder efter, har vi oprettet et team af produkteksperter til at besvare dine spørgsmål eller hjælpe dig med at søge efter produktet. I nogle tilfælde kan vi også bestille produktet fra en af vores leverandører. Vi står til din rådighed, så kontakt os gerne med spørgsmål. Hos Fiyo tror vi på, at du kan gøre det. Du klarer det!