Your search matches the best with this page. Not the case? Then go back to the search results.

Senseo reservedele

Vælg dit Senseo produkt

Philips Senseo Coffee Machine Parts and Accessories

Senseo kaffemaskine

Vi siger Senseo, du siger kaffe. Dette unikke kaffemærke dukkede op på markedet i februar 2001 og har siden været uundværligt. I de første fire år blev mere end femten millioner Senseo-kaffemaskiner distribueret, og det var næsten umulig at følge med efterspørgslen. Du kan finde dem overalt, og de kan betragtes som en rungende succes.

Senseo dele og tilbehør

En Senseo er let at bruge og vedligeholde, hvilket er en stor bidragyder til maskinernes succes. Det kan derfor være meget frustrerende, når der er gået noget galt med din Senseo. Heldigvis er den relativt enkle kaffemaskine let at reparere.

Partner i Senseo

Som en stolt partner i Senseo er vi i stand til at levere et bredt udvalg af dele til din foretrukne kaffemaskine. Hver Senseo-model er klart arrangeret ovenfor. Ved blot at klikke på din modeltype, vil du kunne se de dele, der er kompatible med din særlige Senseo kaffemaskine. Så du ubekymret kan bestille.

Senseo vedligeholdelse

For at sikre, at du bevarer fornøjelsen af kaffe fra din Senseo-kaffemaskine, er det vigtigt at udføre regelmæssig og grundig vedligeholdelse. Jo mere du vedligeholder din kaffemaskine, jo færre problemer vil du få med din Senseo, og jo længere vil denne vidunderlige kaffemaskine blive ved med at producere den lækre kaffe, vi alle har brug for om morgenen. Derfor bør du i det mindste med jævne mellemrum bruge et blødgøringsmiddel, men det er også tilrådeligt at udskifte vandfilteret.

Hvilken Senseo kaffemaskine har du?

For at finde de rigtige dele til dit Senseo-produkt i vores butik skal du kigge efter modelnummeret på din enhed. Dette nummer består af en kombination af tal og bogstaver, der normalt findes nederst eller bag på din enhed på typemærkaten eller -pladen eller i brugermanualen. Når du har fundet nummeret, skal du indtaste det i "Søg"-linjen for at se de Senseo-dele, der er kompatible med din enhed.

Hvis du har brug for mere hjælp til at finde din type eller modelnummer, kan du besøge vores guide til at finde dit typenummer til dit specifikke apparat.

Bestil online hurtigt og sikkert

Fiyo har leveret dele og tilbehør til reparation, vedligeholdelse og brug af dine enheder i og omkring huset siden 1978. Vi pakker dine dele omhyggeligt og sender dem til den adresse, du ønsker. Du kan betale sikkert med stort set alle de almindelige elektroniske betalingsmetoder, såsom Master Card, Visa, Maestro og Paypal. Og hvis du ikke kan finde den vare, du leder efter, har vi oprettet et team af produkteksperter til at besvare dine spørgsmål eller hjælpe dig med at søge efter produktet. I nogle tilfælde kan vi også bestille produktet fra en af vores leverandører. Vi står til din rådighed, så du er velkommen til at kontakte os med spørgsmål. Hos Fiyo tror vi på, at du kan gøre det. Du klarer det!