Your search matches the best with this page. Not the case? Then go back to the search results.

Senseo kaffemaskine reservedele

Vælg dit Senseo produkt

Philips Senseo kaffemaskine reservedele og tilbehør

Senseo kaffemaskine

Når man siger Senseo, siger man kaffe. Denne unikke kaffemaskine kom på markedet i februar 2001 og er sidenhen blevet uundværlig. Den første model, der kom ud, hed stadig Senseo Crema. Denne smukke maskine med sit karakteristiske udseende er resultatet af et tæt samarbejde mellem kaffeproducenten Douwe Egberts og den elektronikgigant Philips fra Eindhoven. Alene i de første fire år fløj der mere end femten millioner Senseo kaffemaskiner af hylderne. Efterspørgslen på denne kaffemaskine var næsten ikke til at følge med. I mellemtiden finder du dem overalt - fra en Senseo i køkkenet til Senseo på arbejdspladsen; Philips Senseo kaffebrygger er en fuldstændig succes.

Alle Senseo reservedele og tilbehør

En Senseo kaffemaskine giver på en rimelig enkel måde velsmagende doseret kaffe. En Senseo er også nem at bruge og vedligeholde. Det har selvfølgelig bidraget til den store succes. Så det er mindst besværligt, hvis der er noget galt med din Senseo. Heldigvis er det også relativt enkle kaffemaskiner at reparere, så fortvivl ikke!

Partner med Senseo

Naturligvis sælger vi også reservedele til din Senseo kaffemaskine. Som partner med Senseo leverer vi alle tilgængelige reservedele til din Senseo kaffebrygger. Ovenfor finder du alle Senseo-modeller tydeligt rangeret. Når du klikker på din modeltype, vises kun de reservedele, der er egnede til din specifikke Senseo kaffemaskine. Så du kan bestille uden bekymringer.

Senseo vedligeholdelse

For at få mere glæde og bevare din Senseo kaffemaskine i længere tid er det selvfølgelig vigtigt at udføre regelmæssig og grundig vedligeholdelse. Jo mere trofast du vedligeholder kaffemaskinen, jo færre problemer vil der opstå med din Senseo, og jo længere vil denne fantastiske kaffebrygger vare. Derfor skal du mindst regelmæssigt bruge en afkalker, men det anbefales også at udskifte vandfilteret. Og desuden har vi selvfølgelig den perfekt passende nye pudeholder som erstatning for den, der er blevet væk (hvor forsvinder de ting dog altid hen?) til din Senseo i vores sortiment.

Men hvilken Senseo kaffemaskine har jeg?

For at finde den rigtige reservedel er det meget vigtigt, at du finder den rigtige model eller type af din Senseo kaffemaskine. På dit kaffemaskines typeskilt står model- eller serienummeret. Dette nummer er nødvendigt for at finde den rigtige reservedel. Typeskiltet kan være placeret forskellige steder, f.eks. foran, siden eller under kaffemaskinen. Skriv dette nummer ned og klik på det i kolonnen til venstre på denne side. Nu vises kun de reservedele, der er egnede til din Senseo kaffemaskine.

Brug for Senseo reservedele? Vi hjælper dig gerne videre!

Fiyo har leveret reservedele og tilbehør til reparation, vedligeholdelse og brugsformål til dine apparater i og omkring hjemmet siden 1978. Vi pakker dine reservedele omhyggeligt ind og sender dem, hvor du vil have dem. Du kan sikkert betale med næsten alle almindelige elektroniske betalingsmidler som PayPal. Og finder du ikke den reservedel eller det tilbehør, du leder efter? Vi har et hold af produktspecialister klar til at besvare dine eventuelle spørgsmål eller søge efter det svært at finde produkt, som vi ofte kan genbestille specielt til dig fra vores mange leverandører. Bare stil os et spørgsmål, og vi finder ud af det for dig!

Fiyo, den online reservedelsbutik

Hos os finder du det mest komplette online udvalg af reservedele og tilbehør til reparation, vedligeholdelse og brugsmuligheder for dine elektroniske apparater i og omkring hjemmet. Bare de ting, du selv kan installere eller udskifte. Hvis du passer godt på dine apparater, kan du få meget mere ud af dem.
Med god vedligeholdelse, reparationer eller opgraderinger forlænger du levetiden af dine apparater, udvider anvendelsesmulighederne og sparer tid og penge. Og hvem ved, måske overrasker du dig selv, og synes det er sjovt.
Fiyo tror på, at alle kan klare det. Med Fiyo klarer du det sammen!