Your search matches the best with this page. Not the case? Then go back to the search results.

Skruemaskine reservedele og tilbehør

Din skruemaskine

At hænge en hylde op kan være kedeligt, hvis du kun har din fysiske styrke til rådighed for at få arbejdet udført. Dette er en af grundene til, at vi skal finde de personer, der er ansvarlige for at skabe elværktøjer, og give dem en slags pris for deres bidrag til samfundet. Skruemaskinen kan skrue skruer hurtigere end programværten i Den store bagedyst kan sige "Klar, Parat, Bag". Skruemaskinen findes i tre grundlæggende former, lige, pistol og multi-positional, og nogle integrerer alle tre i en enhed. Du kan ændre den roterende kraft, også kendt som drejningsmomentet, på skruetrækkeren, og dette kan være praktisk for alsidighed, kontrol og fleksibilitet, når du udfører opgaver. Desværre slides alle maskiner, og du bliver nødt til at reparere dem eller opbevare reservedele, til når du har brug for dem. Uanset hvilke reservedele og/eller tilbehør du har brug for til din maskine; batterier og opladere, bitsæt, borepatronen, en gearkasse eller endda et kugleled, har vi et bredt sortiment at vælge imellem på Fiyo.dk. Vi har også reservedele og tilbehør til dine andre elværktøjer såsom borehammer, slagskruemaskine og meget mere.

Hvilke reservedele er kompatible med min skruemaskine?

Hvis du vil vide, om delen eller tilbehøret passer til din skruemaskine, skal du først klikke på mærket til skruemaskinen. Derefter reduceres produktudvalget til de tilgængelige tilbehør og dele, vi kan tilbyde til netop det mærke. Derefter kan du vælge det typenummer, som du kan finde på et skilt på din enhed.

Tips

  • Det kan være problematisk at prøve at bruge et skruetrækkerbit på en boremaskine. Sørg altid for at bruge den rigtige skruetrækkerbit til din maskine.
  • Skruemaskinen har et så højt drejningsmoment, at den kan skrue skruer ind i træ uden forboring.

Bestil online hurtigt og sikkert

Fiyo har leveret dele og tilbehør til reparation, vedligeholdelse og brug af dine enheder i og omkring huset siden 1978. Vi pakker dine dele omhyggeligt og sender dem til den adresse, du ønsker. Du kan betale sikkert med stort set alle de almindelige elektroniske betalingsmetoder, såsom Master Card, Visa, Maestro og Paypal. Og hvis du ikke kan finde den vare, du leder efter, har vi oprettet et team af produkteksperter til at besvare dine spørgsmål eller hjælpe dig med at søge efter produktet. I nogle tilfælde kan vi også bestille produktet fra en af vores leverandører. Vi står til din rådighed, så kontakt os gerne med spørgsmål. Hos Fiyo tror vi på, at du kan gøre det. Du klarer det!