Your search matches the best with this page. Not the case? Then go back to the search results.

Slagskruenøgle reservedele og tilbehør

Hvad er en slagskruenøgle?

Også kendt som en slagskruemaskine, er en slagskruenøgle et elværktøj, der er specielt designet til at fastgøre og skrue møtrikker af, f.eks. møtrikker på biler og lastbiler. Dette er ikke et typisk husholdningsværktøj, det er mere almindeligt i mekaniske værksteder. De fungerer ved at tilføre en roterende bevægelse med slag i korte bursts. De drives af en motor, der kan drives af luft, lysnettet eller batterier.

Slagskruenøgle vs slagboremaskine

Den må ikke forveksles med en slagboremaskine, slagskruenøgler er tungere og størkere end slagboremaskiner. De arbejder begge på samme måde, det vil sige ved hjælp af en rotation og slag. Du bruger din slagboremaskine, når din boremaskine ikke har den lille smule ekstra kraft, men det ville være unødvendigt at have en slagskruenøgle til en almindelig gør-det-selv-opgave.

Din slagskruenøgle

Du har endelig droppet din simple fastnøgle eller skruenøgle, og du er nu udstyret med en slagskruenøgle. Hvis du leder efter reservedele eller tilbehør til din maskine, skal du klikke på mærket på din slagskruenøgle og derefter indtaste maskinens typenummer, og alle de reservedele og tilbehør, der er til rådighed til din maskine, vises.

Bestil online hurtigt og sikkert

Fiyo har leveret dele og tilbehør til reparation, vedligeholdelse og brug af dine enheder i og omkring huset siden 1978. Vi pakker dine dele omhyggeligt og sender dem til den adresse, du ønsker. Du kan betale sikkert med stort set alle de almindelige elektroniske betalingsmetoder, såsom Master Card, Visa, Maestro og Paypal. Og hvis du ikke kan finde den vare, du leder efter, har vi oprettet et team af produkteksperter til at besvare dine spørgsmål eller hjælpe dig med at søge efter produktet. I nogle tilfælde kan vi også bestille produktet fra en af vores leverandører. Vi står til din rådighed, så kontakt os gerne med spørgsmål. Hos Fiyo tror vi på, at du kan gøre det. Du klarer det!