Your search matches the best with this page. Not the case? Then go back to the search results.

Smeg dele

 Smeg parts and accessories

Smeg

Grundlagt i 1948 af Vittorio Bertazzoni, genkendes det italienske firma Smegs karakteristiske retro-design øjeblikkeligt, med deres slående farver og 50'er-følelse. Til produkter af den højeste kvalitet bruger Smeg kun de allerbedste komponenter til deres køleskabe, ovne, opvaskemaskiner og andre hvidevarer. Fiyo.dk er her for at hjælpe dig med at vedligeholde og pleje dit moderigtige apparat, så dit køkken ser trimmet og stilfuldt ud, med det brede udvalg af Smeg reservedele.

Hvilken Smeg-enhed har du?

For at finde de rigtige dele til dit Smeg-produkt i vores butik, skal du kigge efter dit apparats modelnummer. Dette nummer består af en kombination af tal og bogstaver, som normalt kan findes i bunden eller på bagsiden af dit apparat på typemærkaten eller -pladen eller i brugervejledningen. Når du har fundet nummeret, skal du indtaste det i "Søg"-linjen for at se de Smeg-dele, der er kompatible med dit apparat.

Hvis du har brug for mere hjælp til at finde din type eller modelnummer, kan du besøge vores guide til at finde dit typenummer for dit specifikke apparat.

Bestil online hurtigt og sikkert

Fiyo har leveret dele og tilbehør til reparation, vedligeholdelse og brug af dine hvidevarer i og omkring huset siden 1978. Vi pakker dine dele med omhu og sender dem til den adresse, du har valgt. Du kan betale sikkert med stort set alle de gængse elektroniske betalingsmetoder, såsom Master Card, Visa, Maestro og Paypal. Og hvis du ikke kan finde den vare, du leder efter, har vi oprettet et team af produkteksperter til at besvare dine spørgsmål eller hjælpe dig med at søge efter produktet. I nogle tilfælde kan vi også bestille produktet fra en af vores leverandører. Vi står til din rådighed, så du er velkommen til at kontakte os med spørgsmål. Hos Fiyo tror vi på, at du kan gøre det. Du klarer det!