Your search matches the best with this page. Not the case? Then go back to the search results.

Støvsugerdele

Alle støvsugermærker (fra A til Z)
a mess for a vacuum cleaner

Din støvsuger

En støvsuger holder til meget gennem årene. Det er almindelig kendt, at dette apparat er vigtigt for enhver husstand, og hvis en komponent bliver beskadiget eller ødelagt, kan det være et mareridt. Mange ting kan gå galt eller skal repareres på din støvsuger, hvor det mest almindelige er regelmæssig udskiftning af filtre og støvsugerposer en nødvendighed. Hvis du oplever problemer, kan du tjekke vores råd om reparation af støvsuger for at se, om vi har instruktionerne til, hvordan du fikser det: Fra din støvsuger der mister sugeevne til at reparere en ildelugtende støvsuger, forhåbentlig kan vi hjælpe dig til at din støvsuger kører fint igen.

At udskifte ødelagte dele i din støvsuger selv er meget enklere end du tror, og kan spare dig for at bruge mange penge på en ny model eller reparation. Vi lagerfører en række mærker med favoritter som Miele, Philips, Numatic, and Dyson, blandt mange andre.

Hvilken støvsuger har du?

For at kunne bestille den rigtige del i vores butik skal du bruge apparatets modelnummer. Dette nummer består af flere tal og bogstaver (eller en kombination). Du kan ofte finde det på typemærkaten eller i brugermanualen. Hvis du har brug for hjælp til at finde typenummeret, kan du se vores praktiske guide her. Når du har dette nummer, skal du indtaste det i søgelinjen til venstre på denne side. Dette viser dig alle de dele, der kun er kompatible med din enhed.

Bestil online hurtigt og sikkert

Fiyo har leveret dele og tilbehør til reparation, vedligeholdelse og brug af dine enheder i og omkring huset siden 1978. Vi pakker dine dele omhyggeligt og sender dem til den adresse, du ønsker. Du kan betale sikkert med stort set alle de almindelige elektroniske betalingsmetoder, såsom Master Card, Visa, Maestro og Paypal. Og hvis du ikke kan finde den vare, du leder efter, har vi oprettet et team af produkteksperter til at besvare dine spørgsmål eller hjælpe dig med at søge efter produktet. I nogle tilfælde kan vi også bestille produktet fra en af vores leverandører. Vi står til din rådighed, så kontakt os gerne med spørgsmål. Hos Fiyo tror vi på, at du kan gøre det. Du klarer det!