Your search matches the best with this page. Not the case? Then go back to the search results.

Strygejern reservedele og tilbehør

Dampstrygejern reservedele og tilbehør

Dit tøjs strygejern vil uundgåeligt opleve slid efter et par års brug, ligesom ethvert andet husholdningsapparat. Da et fungerende strygejern for mange er meget vigtigt for hverdagen, tilbyder vi hos Fiyo.dk en lang række reservedele og ekstra tilbehør til denne nyttige lille enhed. Fra enkle klassiske modeller til de luksuriøse top-of-the-line -dampenheder, du finder alt til dit strygejern her på disse sider.

Hvis du ikke kan finde det, du leder efter, er du velkommen til at stille os et spørgsmål. Du kan udfylde vores kontaktformular, og kundeservice vil prøve at vende tilbage til dig for at hjælpe med at finde de rigtige dele til dig. Et team af produkteksperter er klar til at besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have, og ofte kan det være svært at finde reservedele og tilbehør specielt gennem vores leverandører.

Strygejern "Clad" Trivia

Vidste du, at...?

  • Strygejernet blev faktisk opfundet allerede i Ming-dynastiet. I 1832 afslørede arkæologer en mærkelig genstand i Mesopotamien, der i lang tid blev antaget at være en lille porcelænsvase. Men i 1913 fastslog forskere i Paris, at det faktisk var den tidligste kendte form for et strygejern.
  • Du kan bruge dit dampstrygejern til at rette buler ud af træ. Hæld bare en lille smule vand på det beskadigede område (f.eks. dit bord). Læg derefter et tyndt håndklæde over det og kør strygejernet over håndklædet i små cirkler, indtil det er tørt. Træet vil absorbere vandet og genoprette sig selv. Hvis det ikke virker godt nok første gang, skal du bare gentage så mange gange som nødvendigt.
  • Mange mennesker har postet andre underlige og vidunderlige anvendelser af strygejernet online. Nogle mennesker har endda formået at lave grillede ostesandwich på deres strygejern, så søg og se, hvilke andre skøre ting du kan gøre med din ydmyge husholdningsven.

Bestil online hurtigt og sikkert

Fiyo har leveret dele og tilbehør til reparation, vedligeholdelse og brug af dine enheder i og omkring huset siden 1978. Vi pakker dine dele omhyggeligt og sender dem til den adresse, du ønsker. Du kan betale sikkert med stort set alle de almindelige elektroniske betalingsmetoder, såsom Master Card, Visa, Maestro og Paypal. Og hvis du ikke kan finde den vare, du leder efter, har vi oprettet et team af produkteksperter til at besvare dine spørgsmål eller hjælpe dig med at søge efter produktet. I nogle tilfælde kan vi også bestille produktet fra en af vores leverandører. Vi står til din rådighed, så kontakt os gerne med spørgsmål. Hos Fiyo tror vi på, at du kan gøre det. Du klarer det!