Your search matches the best with this page. Not the case? Then go back to the search results.

Tefal reservedele

Tefal

Fransk køkkengrejs- og småapparat-firmaet Tefal indfanger den franske nations kærlighed til alt mad ved at øge nydelsen af smagen med diversificeret og sund madlavning, alt samtidg med at gøre de daglige opgaver lettere for dig. Da deres koncepter er både innovative og baseret på dine behov, gør deres produkter madlavning enkel og attraktiv, hvilket afspejler deres motto: "gør din hverdag lettere." Som verdens førende inden for non-stick køkkengrej er virksomheden også førende inden for strygejern, madlavningsapparater, trykkogere, mad- og tilberedningsprodukter og vægte. Listen er uendelig. Derfor forstår Fiyo.dk vigtigheden af dine Tefal-apparater for dig, hvilket betyder, at vi er her for at hjælpe, når noget måske går galt. Med vores brede sortiment af Tefal-reservedele, kan du nemt blive ved med at lave mad.

Hvilken Tefal-enhed har du?

For at finde de rigtige dele til dit Tefal-produkt i vores butik, skal du kigge efter modelnummeret på din enhed. Dette nummer består af en kombination af tal og bogstaver, der normalt kan findes nederst eller bag på din enhed på typemærkaten/-pladen eller i brugermanualen. Når du har fundet nummeret, skal du indtaste det i søgefeltet for at se Tefal-dele, der er kompatible med din enhed.

Hvis du har brug for mere hjælp til at finde din type eller modelnummer, kan du besøge vores guide til at finde dit typenummer til dit specifikke apparat.

Bestil online hurtigt og sikkert

Fiyo har leveret dele og tilbehør til reparation, vedligeholdelse og brug af dine apparater i og omkring huset siden 1978. Vi pakker dine dele omhyggeligt og sender dem til den adresse, du ønsker. Du kan betale sikkert med stort set alle de almindelige elektroniske betalingsmetoder, såsom Master Card, Visa, Maestro og Paypal. Og hvis du ikke kan finde den vare, du leder efter, har vi oprettet et team af produkteksperter til at besvare dine spørgsmål eller hjælpe dig med at søge efter produktet. I nogle tilfælde kan vi også bestille produktet fra en af vores leverandører. Vi står til din rådighed, så kontakt os gerne med spørgsmål. Hos Fiyo tror vi på, at du kan gøre det. Du klarer det!