Your search matches the best with this page. Not the case? Then go back to the search results.

Tørretumbler reservedele og tilbehør

Alle Tørretumblermærker (fra A til Z)
Alle maintenance reservedele for your tørretumbler can of course be ordered from Fiyo.dk

Tørretumbler reservedele og tilbehør

Når det kommer til tørring af dit våde vasketøj, er din tørretumbler uden tvivl husets bedste ven. Enkel og nem, den pålidelige tørretumbler giver dig frihed til ikke at skulle bekymre dig det skiftende vejr, eller hænge tøj op rundt omkring i huset.

Når noget går i stykker

Når noget går galt, kan det have frygtelige konsekvenser. Hvis du har en mængde vasketøj, der skal tørres hurtigt, eller hvis du ikke har plads til at hænge store lagner op, bliver vasketøjet pludselig komplekst og kedeligt. Tørretumbleren er faktisk et simpelt elektrisk apparat og er meget lettere at reparere, end du måske tror. Den mest almindelige defekt er drivremmen; dette er bæltet, der drejer tromlen på din tørretumbler. Dette passer ganske enkelt rundt om tromlen og fastgøres til motoren: en simpel udskiftning, hvis den er gået i stykker, og reparation af den selv kan spare dig for mange penge for en servicemand eller værre, et nyt apparat.

Tjek vores reparationsartikler for at diagnosticere eventuelle problemer, du måtte opleve med din tørretumbler, og se de trin, du skal følge for at løse det.

Hvilken tørretumbler har du?

Du skal bruge dit modelnummer (type) for at finde de rigtige dele til din maskine. Dette nummer består normalt af en kombination af bogstaver og tal og kan findes på typemærkaten/-pladen eller i brugermanualen. Hvis du har problemer med at finde dit modelnummer, kan du se vores praktiske guide her. Når du har dette nummer, skal du indtaste det i søgefeltet for at se de dele, der kun er kompatible med din maskine.

Bestil online hurtigt og sikkert

Fiyo har leveret dele og tilbehør til reparation, vedligeholdelse og brug af dine enheder i og omkring huset siden 1978. Vi pakker dine dele omhyggeligt og sender dem til den adresse, du ønsker. Du kan betale sikkert med stort set alle de almindelige elektroniske betalingsmetoder, såsom Master Card, Visa, Maestro og Paypal. Og hvis du ikke kan finde den vare, du leder efter, har vi oprettet et team af produkteksperter til at besvare dine spørgsmål eller hjælpe dig med at søge efter produktet. I nogle tilfælde kan vi også bestille produktet fra en af vores leverandører. Vi står til din rådighed, så kontakt os gerne med spørgsmål. Hos Fiyo tror vi på, at du kan gøre det. Du klarer det!