Your search matches the best with this page. Not the case? Then go back to the search results.

Varmluftsfriture reservedele og tilbehør

Stadig mere populær: Varmluftsfritureen

Selvom du har overset den i elektronikforretningen, har du bemærket dette online: airfryerens popularitet. Især på madblogs og helsekost vlogs finder du øget entusiasme for dette apparat, som gør det muligt for folk at stege deres snacks og pommes frites i varm luft frem for at nedsænke det i varm fedt eller olie. At lade varm luft tilberede og stege din mad (om nødvendigt, med tilsat et lille stænk olie), forbedrer smagen og er meget sundere, eller det fortæller tilhængerne os!

Sund og alsidig madlavning

Disse køkkenapparater giver ikke kun mulighed for at stege fastfood, men kan faktisk bruges til at bage nærmest alt, som en lille ovn. Den varme luft, der cirkulerer, giver mulighed for grundigt tilberedte og sprøde stegte måltider af enhver art: du kan bage et lille brød i disse, tilberede et fuldt måltid med kød og grøntsager og meget mere. Tag blot det roterende blandeblad ud, og du har hele rummet til rådighed til at forberede alt, hvad dit hjerte - og smagsløg - ønsker. Fordi der praktisk talt ikke er nogen dårlig lugt, på grund af brug af luft frem for olie, kan disse apparater nu findes i de fleste køkkener. Og hos Fiyo kan vi se det stigende antal anmodninger omkring denne type frituregryde!

Forskel mellem sundhedsfriture og airfryer

Nogle af vores kunder stiller spørgsmålet, hvad forskellen er mellem en såkaldt sundhedsfriture og airfryer. Svaret er meget enkelt: der er ingen reel forskel. Sund fritur er dybest set et synonym for airfryer, selvom nogle apparater fokuserer lidt mere på sund madlavning end andre. Varmluftsfritureen som produktnavn fokuserer mere på forberedelsesteknikken, hvorimod sundhedsfrituren er mere rettet mod tiltænkt brug. Men hvis du kigger lidt på det, vil du opdage, at de stort set er den samme maskine. Endnu et mysterium løst!

Dele og tilbehør

På trods af al den klogskab, der blev lagt disse apparater, er de generelt ret simple maskiner. En velafskærmet inderside, et helt lukket toplåg, det førnævnte blandeblad, en ring for at forhindre fritterne i at falde ud, en stegekurv, det er normalt alt, sagde hunden. Derfor er der masser af sjovt tilbehør til rådighed, der udvider mulighederne for madlavning med dette apparat. Såsom stegekurve, skåle, serveringskurve og mange andre ting. Eller leder du måske efter den oliedoseringsske, der fulgte med din airfryer? Alle disse dele og tilbehør fås hos Fiyo, og du kan bestille dem med et enkelt klik eller tryk på din skærm. Det er næsten lige så let som at stege med din airfryer!

Hvilken model airfryer har jeg?

For at bestille den korrekt del eller tilbehør til din airfryer, skal du finde type- eller modelnummeret. Dette står normalt på et lille skilt i bunden eller på siden af din airfryer og består af en kombination af tal og bogstaver. Når du har fundet mærke og typenummer og klikket på det på vores websted, bør udvalget kun vise produkter, der passer til dit apparat. Dette er vigtigt, fordi du selvfølgelig ikke ønsker at modtage et produkt, der ikke passer til dit apparat, vel?

Bestil online hurtigt og sikkert

Fiyo har leveret dele og tilbehør til reparation, vedligeholdelse og brug af dine enheder i og omkring huset siden 1978. Vi pakker dine dele omhyggeligt og sender dem til den adresse, du ønsker. Du kan betale sikkert med stort set alle de almindelige elektroniske betalingsmetoder, såsom Master Card, Visa, Maestro og Paypal. Og hvis du ikke kan finde den vare, du leder efter, har vi oprettet et team af produkteksperter til at besvare dine spørgsmål eller hjælpe dig med at søge efter produktet. I nogle tilfælde kan vi også bestille produktet fra en af vores leverandører. Vi står til din rådighed, så kontakt os gerne med spørgsmål. Hos Fiyo tror vi på, at du kan gøre det. Du klarer det!