Your search matches the best with this page. Not the case? Then go back to the search results.

Vaskemaskine reservedele

Alle vaskemaskinemærker (fra A til Z)
 All maintenance reservedele  for your machine can of course be ordered from Fiyo.dk

Vaskemaskinen: Nødvendighed i husstanden

Som en absolut nødvendighed i husstanden hjælper vores trofaste tøjvaskeven med at holde pletter og stænk i skak, så vi altid ser friske og smarte ud. Her på Fiyo.dk ved vi, at det sidste, du ønsker, er, at din maskine holder op med at fungere, især med de skræmmende regninger, der følger med at få den fikset. Men hvis din vaskemaskine er gået i stykker, er det vigtigt at prøve at diagnosticere problemerne selv, før du går til en elektriker eller blikkenslager. I de fleste tilfælde opstår mange problemer med vaskemaskiner på grund af manglende eller dårlig vedligeholdelse, men kan undertiden let løses.

Reservedele og tilbehør

På Fiyo.dk har vi en lang række dele og tilbehør, der kan hjælpe dig med at give din maskine lidt kærlig pleje og forlænge dens levetid. Når vi lagerfører populære mærker som blandt andet Samsung, AEG, Indesit, og Hotpoint, ved vi, hvor vigtig din vaskemaskine er for din husstands daglige planlægning. Da skole- og arbejdstøj skal vaskes, friske håndklæder skal være klar til familien og den konstante strøm af sengetøj, skal din vaskemaskine være i gang hurtigt. Derfor forsøger vi at hjælpe så meget som muligt, så hvis du afgiver din ordre i dag inden kl. 19.30, vil vi prøve at sikre, at dine dele bliver sendt samme dag.

Hvilken vaskemaskine har du?

Du skal bruge modelnummeret (type) for at finde de rigtige dele til din maskine. Dette modelnummer består af en kombination af bogstaver og tal. Det varierer efter apparat, hvor du kan finde typenummer eller placering, og nogle gange kan det være skjult på svært tilgængelige steder. Med de fleste vaskemaskiner er den dog ofte placeret på inder- eller sidedøren eller på bagsiden af enheden. Når du har fundet dette nummer, skal du indtaste det i venstre kolonne, søg og du vil derefter blive ledt til en resultatside med dele, der kun er kompatible med dit apparat.

Bestil online hurtigt og sikkert

Fiyo har leveret dele og tilbehør til reparation, vedligeholdelse og brug af dine enheder i og omkring huset siden 1978. Vi pakker dine dele omhyggeligt og sender dem til den adresse, du ønsker. Du kan betale sikkert med stort set alle de almindelige elektroniske betalingsmetoder, såsom Master Card, Visa, Maestro og Paypal. Og hvis du ikke kan finde den vare, du leder efter, har vi oprettet et team af produkteksperter til at besvare dine spørgsmål eller hjælpe dig med at søge efter produktet. I nogle tilfælde kan vi også bestille produktet fra en af vores leverandører. Vi står til din rådighed, så kontakt os gerne med spørgsmål. Hos Fiyo tror vi på, at du kan gøre det. Du klarer det!

>