Your search matches the best with this page. Not the case? Then go back to the search results.

Vinkelsliber dele og tilbehør

Vinkelsliber

Vinkelsliberen er også kendt som sideslibemaskinen eller skivesliberen og er et håndholdt elværktøj, der drives af enten elektricitet, benzin eller trykluft. Det fungerer ved en mekanisme, hvor motoren driver et gearet hoved i en ret vinkel med en slibeskive påmonteret. Vinkelslibere er meget alsidige og kan monteres med forskellige typer skiver og tilbehør, for eksempel kan den bruges til at slibe metal og murværk, hvis du f.eks. vil glatte ru områder på din terrasse ved hjælp af en metalslibeskive. Den kan også bruges til at rense rust og cementbelægning fra dine haveredskaber, ved hjælp af en stålbørste.

Tilbehør til din vinkelsliber

Fordi vinkelsliberen bruges til arbejde med cement og andre murværksmaterialer, bliver tilbehøret og værktøjet slidt op og skal udskiftes ret ofte. Det er vigtigt at tjekke producentens vejledning for at finde ud af, hvilket tilbehør der er kompatibelt med din maskine. fiyo.dk har en lang række dele og tilbehør, som er kompatible med din vinkelsliber og andre elværktøjer, du måtte have. For at finde tilbehøret til din vinkelsliber skal du klikke på din maskines mærke, og derefter vil produktsortimentet blive reduceret til det tilgængelige tilbehør, vi kan tilbyde til det mærke. Det eneste du skal gøre er at vælge typenummeret - som findes i venstre kolonne på denne webside.

Bestil online hurtigt og sikkert

Fiyo har leveret dele og tilbehør til reparation, vedligeholdelse og brug af dine enheder i og omkring huset siden 1978. Vi pakker dine dele omhyggeligt og sender dem til den adresse, du ønsker. Du kan betale sikkert med stort set alle de almindelige elektroniske betalingsmetoder, såsom Master Card, Visa, Maestro og Paypal. Og hvis du ikke kan finde den vare, du leder efter, har vi oprettet et team af produkteksperter til at besvare dine spørgsmål eller hjælpe dig med at søge efter produktet. I nogle tilfælde kan vi også bestille produktet fra en af vores leverandører. Vi står til din rådighed, så kontakt os gerne med spørgsmål. Hos Fiyo tror vi på, at du kan gøre det. Du klarer det!