Your search matches the best with this page. Not the case? Then go back to the search results.

Whirlpool dele

 Whirlpool parts and accessories

Whirlpool

Whirlpool blev grundlagt i 1911 med produktion af elektriske vaskemaskiner og vridemaskiner med motordrev, og Whirlpool har nu ekspanderet kraftigt og udviklet et komplet udvalg af husholdningsapparater. For nylig i 2009 annoncerede Whirlpool deres mål om at gøre alle deres elektriske apparater operative inden for et elektronisk netværk. Det betyder, at du vil være i stand til at tænde din vaskemaskine ved hjælp af din smartphone.

Den rigtige del til dit Whirlpool apparat

Udover at have originale Whirlpool-dele, leverer vi også alternative dele til billige priser, så du kan spare penge, når du reparerer dine Whirlpool-apparater. Vi kan forsikre, at vi kun vælger de dele, der opfylder vores høje kvalitetsstandarder, så du kan være sikker på, at din enhed vil leve et langt og veltjenende liv.

Vores dele er klart kategoriseret, hvor den nemmeste måde at vælge den rigtige del til din enhed på er at vælge enheden ovenfor. Dette fører til en side, hvor du kun finder de dele, der er kompatible med din enhed. Det er dog stadig vigtigt at tjekke dit modelnummer og sikre dig, at delen er kompatibel med din enhed.

Dette nummer består af en kombination af tal og bogstaver, som normalt kan findes i bunden eller på bagsiden af dit apparat på typemærkaten eller -pladen eller i brugervejledningen. Når du har fundet nummeret, skal du indtaste det i "Søg"-linjen for at se de Whirlpool-dele, der er kompatible med dit apparat.

Hvis du har brug for mere hjælp til at finde din type eller modelnummer, kan du besøge vores guide til at finde dit typenummer for dit specifikke apparat.

Bestil online hurtigt og sikkert

Fiyo har leveret dele og tilbehør til reparation, vedligeholdelse og brug af dine hvidevarer i og omkring huset siden 1978. Vi pakker dine dele med omhu og sender dem til den adresse, du har valgt. Du kan betale sikkert med stort set alle de gængse elektroniske betalingsmetoder, såsom Master Card, Visa, Maestro og Paypal. Og hvis du ikke kan finde den vare, du leder efter, har vi oprettet et team af produkteksperter til at besvare dine spørgsmål eller hjælpe dig med at søge efter produktet. I nogle tilfælde kan vi også bestille produktet fra en af vores leverandører. Vi står til din rådighed, så du er velkommen til at kontakte os med spørgsmål. Hos Fiyo tror vi på, at du kan gøre det. Du klarer det!