Your search matches the best with this page. Not the case? Then go back to the search results.

Tassimo dele

Vælg dit Tassimo produkt

Bosch Tassimo coffee machine parts and accessories

Bosch Tassimo: kaffe med stregkode!

Tassimo er et helt innovativt kaffemaskinesystem fra det berømte topmærke Bosch. Selvom du måske ikke forbinder dette mærke med kaffe, designede de maskiner i topkvalitet med det futuristiske T-disc-system, der anvender særlige stregkoder. Disse gør det muligt for maskinerne at skifte tilberedningsmetoder mellem kaffe, te, chokolade og andre varianter.

Tassimo T-Discs

Dette gør Tassimo til en ægte multimaskine: ubesværet vil en Tassimo-maskine tilberede kaffe, cappuccino, latte macchiato og derefter te eller chokolademælk. Placer bare T-DISC'en med din ønskede smag i Tassimo-maskinen og tryk på knappen. Tassimos varme drikke maskine læser derefter stregkoden på T-DISC og forstår automatisk, hvad der skal gøres for at forberede din ønskede drik. Virkelig, det er alt, hvad der skal til: sæt en T-DISC i og tryk på knappen! Tassimo: hæver barren..

Tassimo tilbehør

Fordi selv denne pålidelige og alsidige maskine kan gå i stykker, tilbyder vi reservedele og ekstra tilbehør til din Tassimo kaffemaskine. Vi er stolte partnere i Bosch Tassimo, og derfor kan vi levere alle tilgængelige reservedele til din Tassimo-enhed. Bare find din specifikke type Tassimo kaffemaskine ovenfor (den kan have en anden farve, men den generelle model skal ligne billedet), og du får et overblik over alle de reservedele, vi kan levere til din Tassimo-enhed.

Hvilken Tassimo kaffemaskine har jeg?

Hvis du ikke er helt sikker på, at din Tassimo-enhed vises på denne side, kan du også bare vælge typen fra listen. Ikke sikker på, hvilken der er din? Bare se på typeskiltet på din maskine. Der vil være en type eller modelnummer angivet der. Det kan sidde flere forskellige steder, f.eks. på siden af din maskine eller i bunden eller fronten. Bemærk dette typenummer, og klik på den tilsvarende type i venstre side af vores side. Du vil derefter kun se de reservedele og tilbehør, der passer til din specifikke type Tassimo kaffemaskine.

Brug for Tassimo-dele? Vi er her for at hjælpe!

Kan du ikke finde de dele, du har brug for? Kontakt os gerne med spørgsmål. Ofte kan vi bestille andre dele end vist via vores leverandører. Så tøv ikke med at tjekke med os, om vi kan levere den del, du har brug for.

Bestil online hurtigt og sikkert

Fiyo har leveret dele og tilbehør til reparation, vedligeholdelse og brug af dine enheder i og omkring huset siden 1978. Vi pakker dine dele omhyggeligt og sender dem til den adresse, du ønsker. Du kan betale sikkert med stort set alle de almindelige elektroniske betalingsmetoder, såsom Master Card, Visa, Maestro og Paypal. Og hvis du ikke kan finde den vare, du leder efter, har vi oprettet et team af produkteksperter til at besvare dine spørgsmål eller hjælpe dig med at søge efter produktet. I nogle tilfælde kan vi også bestille produktet fra en af vores leverandører. Vi står til din rådighed, så kontakt os gerne med spørgsmål. Hos Fiyo tror vi på, at du kan gøre det. Du klarer det!