Håndtag eller pistolgreb

Pistolgrebet, som fagfolk kalder det, eller håndtaget, som det også kaldes, er den 'bøjede' del mellem din støvsugerslange og støvsugerstangen. Med andre ord er pistolgreb på din støvsuger den del, der forbinder stangen til slangen og også "styrer" støvsugerslangen, når du støvsuger.

Udskiftning af pistolgreb selv

Hvis pistolgreb er brækket eller på anden måde beskadiget, kan du nemt udskifte denne del selv. Du ved sandsynligvis allerede, hvordan du tager stangen af, men vi får stadig nogle gange spørgsmålet om, hvordan man fjerner denne del af støvsugerslangen. Nogle mennesker bestiller endda en helt ny slange med pistolgreb på, selvom det selvfølgelig ikke er nødvendigt, hvis din slange stadig fungerer fint. I den følgende video viser vi, hvor let du kan udskifte pistolgreb på en støvsuger.

Udskiftning af luftskrue til støvsuger

Da udskiftning af pistolgreb er en så enkel og hurtig reparation, viser vi også, hvordan du, hvis det er nødvendigt, udskifter skydeventil (luftskrue) på pistolgreb. Denne ventil har den praktiske funktion at mindske støvsugerens sugekraft lidt (for eksempel på løse tæpper eller tæpper, hvor en for kraftig sug støvsuger ikke er ønskelig). Så du får altså to hurtige reparationer til prisen af én!

Instruktionsvideo: Udskiftning af pistolgreb og luftskrue på en støvsuger

  • Reparationstid: ca. 5 minutter

  • Reparationsgrad: hurtig reparation

Nødvendigt værktøj:

  • Skruetrækker

Støvsugerpistolgreb i vores webshop

Selvfølgelig kan vi som den mest komplette reservedelswebshop på internettet levere næsten alle almindelige pistolgreb, skydelåger og andre dele til din støvsuger.

  • Leder du efter det rigtige pistolgreb til din støvsuger? Klik her!

  • Leder du efter den rigtige skydelåge til pistolgrebet på din støvsuger? Klik her!